Op zoek naar een communicatie professional?

Communicatie & PR Watersport - Hestag - Communicatie professional

Na een prachtig wintersport seizoen op locatie voor de Internationale Bobsleee en Skeleton Bond ben ik van maart t/m oktober 2017 terug op Nederlandse bodem. Als communicatie & PR professional ben ik betrokken bij onder andere de North Sea Regatta, de Clipper Stad Amsterdam, North Sails, het Nederlandse Tall Ship de bark EUROPA, Stichting Marketing Scheveningen, Magic Marine en Watersportcentrum Muiderberg.

Terug naar de sneeuw in november 2017
De eerste World Cups van het bobslee & skeleton seizoen 2017-18 vinden plaats in november Canada en Amerika. In deze periode reizen mijn werkzaamheden voor mijn diverse internationale opdrachtgevers met mij mee naar de sneeuw en ik blijf beschikbaar voor het schrijven van persberichten, SEO, eerste hulp bij social media en andere online werkzaamheden.

Hulp bij communicatie en pr activiteiten
Bent u op zoek naar hulp bij (online) communicatie en pr activiteiten of ondersteuning van de communicatie voorafgaand of tijdens een sport evenement? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!