CAMPER PAY

Betaalgemak voor avonturiers en levensgenieters

Trots presenteren de ontwikkelaars van Blue Water App hun nieuwste app Camper Pay.

 

 

Camper Pay is een app waarmee avonturiers en levensgenieters op elk moment van de dag kunnen betalen voor hun camperplaats. Camper Pay werkt als een parkeer app en biedt zowel camperaars als beheerders van camperplaatsen een efficiënte en veilige betaalmethode.

De voordelen voor beheerders


De voordelen van het gebruik van de app voor beheerders van camperplaatsen zijn enorm;

✔️ Gasten kunnen op elk moment betalen zonder dat er iemand langs hoeft te gaan en het geld wordt automatisch op je bankrekening overgemaakt

✔️ Je kan altijd zien wie er betaald heeft en voor welke plaats. Zo kan je snel checken wie er nog niet betaald heeft.

✔️ De camperplaats is met foto’s en informatie zichtbaar in de app

✔️ Als beheerder ontvang je naam en e-mail van de gasten zodat je ze later nog een keer informatie kan toesturen

✔️ De toeristenbelasting die afgedragen moet worden kan automatisch berekend worden

✔️ De app kan voor een klein bedrag gekoppeld worden met een automatische slagboom en daarmee kunnen alleen betalende gasten het terrein op- en afrijden. Dit is een ideale oplossing voor camperplaatsen met weinig of geen personeel

✔️ De camperplaats hoeft niet te investeren in een dure betaalautomaat

Elke camperplaats kan eenvoudig worden aangesloten op Camper Pay. Als beheerder betaal je voor de betaalservice een klein tarief op basis van het transactievolume. Nieuwsgierig geworden naar de app? 

Camper Pay is ontwikkeld door Blue Water App, een van Europa’s grootste betalingsdiensten voor ligplaatsen in havens of bij eilanden, zoals hierboven op de foto op de Randmeren. Alle (gebruikers) ervaringen met Blue Water App zijn ingezet om een betrouwbare en goed werkende app te ontwikkelen voor camperaars.

Voor meer informatie en voor het aanvragen van een offerte voor het gebruik van Camper Pay zijn we bereikbaar op 020-2440844. Of bekijk onze website www.camperpay.com.

Hestag biedt hulp bij media en PR activiteiten in de watersport en wellness branche
Ook op zoek naar iemand die een blog, persbericht of mailing (in Mailchimp) kan verzorgen? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden of lees eerst hoe anderen de samenwerking met Hestag hebben ervaren.