Coaching en inspiratie

Coaching

Als media en communicatie professional coach ik medewerkers van kleine en grote bedrijven, zelfstandig ondernemers en atleten op het gebied van communicatie, pr en social media.

Inspiratie gesprekken

Ik wordt regelmatig benaderd door startende zelfstandig ondernemers of meiden die op zoek zijn naar tips en inspiratie met de vraag of ik tijd heb voor een kop koffie (en een gesprek). Superleuk! En ja, dat doe ik graag! Zelf heb ik uit dit soort gesprekken met experts ook echt de fijnste e tips gehaald toen ik in 2012 begon als zelfstandig ondernemer.

Vrijdag op locatie
Als zelfstandig ondernemer plan ik bijna wekelijks een inspiratie/netwerk/studiedag in voor mezelf. Meestal op vrijdag. Ik rond dan de week af en werk aan mijn (eigen) kennis en netwerk en nieuwe plannen. Ik doe dit op een fijne plek met een heerlijk vrijdag gevoel, zoals bij Echt in Alkmaar of Doppio in Joure.

En het leuke is dat je kunt aanhaken wanneer je op zoek bent naar tips of inspiratie! Zo kun je gelijk een dagje werken aan je nieuwe plannen en ideeën en daarnaast alle vragen aan mij stellen die je hebt.

Interesse?
Volg mij op Instagram en hou mijn stories in de gaten! Zodra ik weer een dag/datum en locatie heb deel ik dat en komt het ook bij de highlights Op Locatie te staan op mijn profiel!