Altijd een (online) communicatie & PR expert bij de hand zodat jij offline kunt blijven ondernemen?

Hestag biedt hulp bij media en PR activiteiten in de watersport en wellness branche
Naast mijn werk als floor manager/mixed zone manager voor internationale sport evenementen, help ik watersport bedrijven, avonturiers en ondernemers die offline beter in hun element zijn. 
Zie jij door de bomen het strand niet meer? Word je onrustig van social media of heb je geen idee waar en hoe je met je doelgroep kunt verbinden om je boodschap onder de aandacht te brengen?
Map your Mind - Door de bomen.
 
Hestag Helpt! Boek een senang aan zee of een zen in the city inspiratie sessie, investeer in een (online) communicatie kickstart of maak gebruik van mijn hulp op afstand.

Met Hestag bied ik ondersteuning op het gebied van (online) media en PR. Ik creëer rust in de tent, zorg voor overzicht, creatieve ideeën, nieuwe energie en ik kan je werk uit handen neem als dat nodig is. Blijf jij lekker offline, regel ik de zaken voor de PR, communicatie en online! 
Naast onderstaande opties om samen te werken mag je me ook mailen voor een voorstel op maat. 

Offline inspiratie sessie
Senang aan Zee of Zen in the City.
Heel ’22 voor een feestprijs want:  #Hestag10jaar
 
We gaan struinen door de duinen en uitwaaien aan zee. Without wifi, but with a much better connection. Zen je liever in the city,  dan spreken we af op een fijne plek aan het water.
 
Welke vraag je meeneemt het strand op, dat bepaal jij. Ben je toe aan rust in de tent en benieuwd welke offline of online PR en communicatie activiteiten voor jou werken? Heb je het idee dat de energie die je nu in (online) communicatie en PR steekt, niet genoeg oplevert? Wordt je onrustig van het idee dat je steeds iets moet delen? Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging!
 

Of wil je meer vanuit je natuur, en dus intuïtiever ondernemen en je dromen najagen? Minder anxiety in je werk? It’s up to you…

Na senang aan zee is er koffie of thee en maken we een utopia mindmap met de fijnste inzichten.

€ 115,-*


Communicatie Kickstart
Better Connected

Vanaf april ’22 weer in te plannen

Bespaar jezelf elke dag opnieuw de vraag of frustratie wat je met je communicatie en PR aan moet…

Met de communicatie kickstart ben je better connected en geef je jezelf een solide basis cadeau om vanuit te (net)werken. 

We starten met een telefonische intake en plannen een brainstorm aan zee. We kijken (letterlijk) waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en onderzoeken op welk vlak je graag iets zou willen veranderen. Met een brainstorm utopia kijken we waar je van droomt in de (nabije) toekomst.

We creëren rust in de tent, gaan aan de slag met een mindmap voor jouw boodschap en inzichten en er komen fijne spelregels We kunnen misschien zelfs al de eerste connecties leggen voor jouw ideale situatie.

Na afloop ontvang je een kickstart document met extra tips en tricks én Hestag strippen voor hulp op afstand (drie maanden geldig).

€ 695,-*


Expert op afstand: Strip it!
Hestag Strippen

Met Hestag Strippen heb je op elk moment op afstand een online communicatie en pr expert bij de hand.

De Hestag strippenkaart bevat 10 strippen en heeft geen einddatum.

Elke strip in is te zetten voor ongeveer 10 minuten hulp via Whatsapp mail of telefoon, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. 

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

€ 145,-*