Altijd een (online) communicatie expert bij de hand zodat jij offline kunt blijven ondernemen?
Hestag Media helpt watersport bedrijven, sporters, avonturiers en ondernemers die offline beter in hun element zijn. Blijf jij lekker offline, regelen wij de zaken voor communicatie, PR en online!

Eerste Hulp bij Online Media, Communicatie en PR
Op de Eerste Hulp bij Online Media, Communicatie en PR kun je terecht met vragen over beter zichtbaar en vindbaar zijn door de inzet van social media, persberichten, (web)teksten, blogs, een website of SEO. Van het uitstippelen van een strategie tot het creëren van content, ik kan je op veel manieren ondersteunen. Op die manier hou jij voldoende tijd over om offline te (blijven) ondernemen.

Heb je een specifieke vraag of opdracht? Bellen om te kijken of ik tijd heb om jou ook te helpen is het snelst!Als er tijd is, vinden we samen wel een vorm die past zodat (online) communicatie voor jou gaat werken!

Je kunt ook een Offline Inspiratie Sessie boeken, investeren in een Online Communicatie Kickstart of gebruik maken van Hestag Strippen wanneer het jou een fijn gevoel geeft om af en toe een beroep te kunnen doen op een expert.

Op alle services zijn de algemene voorwaarden van Hestag van toepassing


Offline Inspiratie Sessie

Plan een inspiratie sessie met expert over hoe jij (online) communicatie en pr slim in kunt zetten. Of je nou net begonnen bent met ondernemen, al een tijd bezig bent, of net van koers bent veranderd, deze sessie is voor iedereen geschikt.

Je gaat 100% zeker met nieuwe ideeën en een bak inspiratie weer naar huis!

Ter voorbereiding op de sessie maken we kennis via Skype of Whatsapp en bespreken we jouw uitdaging. De sessie zelf duurt ongeveer twee uur.

€ 195,-*


Communicatie Kickstart

Door samen te werken met een expert kun je jezelf een hoop tijd besparen! Samen geven we jou of jouw bedrijf een (Online) Communicatie Kickstart!

Na een telefonische intake, plannen we een offline sessie. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe ga je dat doen? We zetten meteen de eerste stappen!

Achteraf ontvang je van mij een kickstart document met  stappenplan én Hestag strippen voor hulp op afstand (drie maanden geldig).

€ 575,-*


Nieuw: Hestag Strippen

Met de nieuwe Hestag Strippen heb je altijd een online communicatie en pr expert bij de hand.

Een strippenkaart heeft geen einddatum. De strippen zijn in te zetten voor hulp via Whatsapp mail of telefoon, wat jou uitkomt. 

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

€ 145,-*

Wil je graag meer weten over wat deze diensten jou kunnen opleveren? Stuur me vrijblijvend een mail met je vraag!