Communicatie Kickstart

#BetterConnected

Speciaal voor atleten, creatieve ondernemers, avontuurlijke bedrijven en evenementen heb ik de (online) communicatie kickstart ontwikkeld. Waarbij het belangrijkste doel is, dat communicatie, in de breedste zin van het woord, voor jou gaat werken. Ook als je er niet van houdt om online te zijn. Of als je vooral heel creatief bent maar ook best wel dyslectisch, en het liefst uit de buurt blijft van alles wat met tekst te maken heeft.

Als ondernemer, bedrijf of evenement wil je toch het liefst de zaken goed voor elkaar hebben, al is het alleen maar om een professioneel visitekaartje af te geven.

Better Connected betekent niet persé dat je méér online moet zijn, of heel hard moet gaan netwerken terwijl dat je ding niet is, of honderden euro’s moet gaan spenderen aan Facebook advertenties. Het betekent wel dat alles goed geregeld is en je vrij voelt om dat te doen waar je onderneming om draait.

Wij zorgen dat de boel op orde is, dat je er geen zorgen van hebt, dat alles kan stromen en je ruimte hebt om te dromen.

Kickstart Basis

Geef jezelf een ochtend of middag werken aan je bedrijf cadeau en leeg je hoofd bij mij op tafel of in een Skype sessie. Aan de hand van deze sessie zorg ik dat je met een leeg hoofd en een kriebelbuik vol motivatie, energie, ideeën en plannen weer verder kan ondernemen!

What’s your story?

Tijdens de Kickstart Basis nemen we samen jouw unieke verhaal en jouw (online) pr en communicatie activiteiten onder de loep. We gaan daarbij uit van de realiteit, de plek waar je nu staat, zodat alle volgende stappen voor jou logisch en haalbaar zijn. Wat gebeurt er nu, waar, wanneer, met wie, waarom en op welke manier? Werk je vanuit je kracht? Of ben je afgedwaald en heb je de boodschap en misschien je doel niet meer helemaal helder voor de geest? We gaan er samen naar op zoek!

Brainstorm Utopia: Durf te dromen

Na een ontspannende pauze, is het tijd om te dromen. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit en waarom? Waar zit je passie? Wat wil je hart? Waar gaat je gevoel in de toekomst met je naartoe? Wat zou het je brengen als alles zo was zoals je graag zou willen? Aan de hand van diverse praktische en creatieve oefeningen laat ik jou je ideale wereld in kaart te brengen. Als het stroomt mag en kan alles!

Je eigen Spelregels

Welke middelen heb je tot je beschikking om naar de ideale situatie toe te werken? Is er budget? Is er een team of ben je alleen? Wat voor voorwaarden/kaders zijn er voor jou verbonden aan de uitvoer? Werk je in het weekend? Of juist niet? Zijn er ambassadeurs die je in kunt schakelen  of bedrijven waar je content van kunt delen? Freelancers die je in kunt huren? Of een stagiaire? Wat is de rol van je privéleven? Aan de hand van jouw wensen stellen we  spelregels op die je droom voor jou werkbaar maken.

De Kickstart basis zorgt voor structuur en rust in je hoofd! Waardoor jij je kunt focussen op dat wat de kern van je onderneming, organisatie of evenement is. Met een leeg hoofd en een kriebelbuik vol energie, inspiratie en plannen weer naar buiten!

De Kickstart Basis bestaat uit een telefonische intake van een half uur, een dagdeel samen werken aan jou bedrijf, evenement of organisatie en een Kickstart document met jouw verhaal, dromen en spelregels plus fijne tips en tricks. De kosten voor de Kickstart Basis zijn € 325,-* 

Kickstart Meer

Wil je na de Kickstart Basis meer? Of wil je sowieso meer dan de Kickstart Basis? Dat kan met de Kickstart Meer. Met de Kickstart Meer verwerken we alle ideeën en uitkomsten van de Kickstart Basis in een strategie, een roadmap.

Jouw koers

Van een koers kun je af en toe even afwijken, je kunt een koers aanpassen, maar je kunt ook extra zeilen bijzetten. In het ergste geval kun je zelfs omkeren. Maar zonder koers kom je de haven niet uit. Bij de Kickstart Meer maken we een strategie, een roadmap met daarin zogenaamde way points. Punten onderweg die de verschillende activiteiten behapbaar maken en die je helpen op weg naar je ideale situatie.

Naast begeleiding bij bovenstaande stappen krijg je van mij een strippenkaart die je kunt inzetten bij de implementatie van je Kickstart Basis en/of Kickstart Meer. Deze strippenkaart bestaat uit 24 strippen van 5 minuten, die je in de eerste maand na je kickstart kunt inzetten voor online, Whatsapp of telefonische hulp, SEO tips, vragen, het doorlezen van een tekst, media contacten, een mini brainstorm, of waar je het ook maar voor in wilt zetten.

De Kickstart Meer bestaat uit een telefonische intake van een half uur, een dagdeel samen werken aan jou bedrijf, evenement of organisatie, een Kickstart document met jouw verhaal, dromen, spelregels én jouw roadmap plus fijne tips en tricks. De kosten voor de Kickstart Meer zijn € 520,-* 

Kickstart Strippen

Heb je niet persé een kickstart nodig maar heb je wel behoefte aan een sparring partner die over je schouder meekijkt of die je af en toe kunt bellen voor advies. Dan kun je de Kickstart strippen ook los kopen. De strippenkaart bestaat uit 24 strippen van 5 minuten, die je kunt inzetten voor online, Whatsapp of telefonische hulp, SEO tips, vragen, het doorlezen van een tekst, media contacten, een mini brainstorm, of waar je het ook maar voor in wilt zetten.

De kosten voor de Kickstart Strippen zijn € 130,-* 

Communicatie Inspiratie Sessie

Heb je na bovenstaand verhaal voor jezelf de conclusie getrokken dat je alleen behoefte hebt aan een online of offline inspiratie sessie om over een nieuw concept of plan te sparren? Of heb je bedacht om je onderneming echt als (verkoop)locatie in de markt te zetten en wil je weten wat online media daar voor rol in kan spelen? Ook dat kan. Via Skype of op een fijne locatie in de omgeving van Alkmaar kunnen we een communicatie inspiratie sessie plannen van anderhalf uur.

De kosten voor een Communicatie Inspiratie Sessie zijn €95,-*

* Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reis en/of verblijfskosten wanneer het handig of noodzakelijk is om op een door jouw gekozen locatie te werken.

Of lees eerst hoe anderen de samenwerking met Hestag ervaren.