Altijd een (online) communicatie & PR expert bij de hand zodat jij offline kunt blijven ondernemen?

Hestag Media helpt watersport bedrijven, avonturiers en ondernemers die offline beter in hun element zijn.


Eerste Hulp bij Online Media, Communicatie en PR

Op de eerste hulp bij online media, communicatie en PR kun je terecht met vragen over beter zichtbaar en vindbaar zijn door de inzet van social media, persberichten, (web)teksten, blogs, een website of SEO. Hestag kan je onder andere helpen bij helder krijgen van jouw toegevoegde waarde, het uitstippelen van een strategie voor het zoeken van verbinding met jouw doelen en doelgroepen en het creëren van content

Heb je een specifieke vraag of opdracht en ben je benieuwd of een samenwerking mogelijk is? Het is altijd mogelijk om op korte termijn een online meeting in te plannen of op anderhalve meter een kop koffie te drinken. In 10 jaar ondernemen was geen opdracht of samenwerking hetzelfde,  als het klikt gaan we samen op zoek naar een samenwerkingsvorm die voor alle partijen werkt.

Heb je toch behoefte om een ‘kant-enklaar’ product te kopen, je kunt ook een Offline Inspiratie Sessie boeken, investeren in een Online Communicatie Kickstart of gebruik maken van Hestag Strippen wanneer het jou een fijn gevoel geeft om een beroep te kunnen doen op een expert wanneer je die nodig hebt.

Op alle samenwerkingen zijn de algemene voorwaarden van Hestag Media van toepassing

Blijf jij lekker offline, regelen wij de zaken voor communicatie, PR en online!


Offline Inspiratie Sessie

Plan een inspiratie sessie met expert over hoe jij (online) communicatie en pr slim in kunt zetten. Of je nou net begonnen bent met ondernemen, al een tijd bezig bent, of net van koers bent veranderd, deze sessie is voor iedereen geschikt.

Je gaat 100% zeker met nieuwe ideeën en een bak inspiratie weer naar huis!

Ter voorbereiding op de sessie maken we kennis via Skype of Whatsapp en bespreken we jouw uitdaging. De sessie zelf duurt ongeveer twee uur.

€ 195,-*


Communicatie Kickstart

Door samen te werken met een expert kun je jezelf een hoop tijd besparen! Samen geven we jou of jouw bedrijf een (Online) Communicatie Kickstart.

Na een telefonische intake, plannen we een offline sessie. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe ga je dat doen? We zetten meteen de eerste stappen!

Achteraf ontvang je van mij een kickstart document met  stappenplan én Hestag strippen voor hulp op afstand (drie maanden geldig).

€ 895,-*


Nieuw: Hestag Strippen

Met de nieuwe Hestag Strippen heb je altijd een online communicatie en pr expert bij de hand.

Een strippenkaart heeft geen einddatum. De strippen zijn in te zetten voor hulp via Whatsapp mail of telefoon, wat jou uitkomt. 

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

€ 145,-*

Wil je graag meer weten? Stuur me vrijblijvend een mail met je vraag!