Eerste Hulp bij Online Media

#BetterConnected

Met de Eerste Hulp bij Online Media services heb jij jouw online expert altijd bij de hand! Wanneer jij je niet graag in de (online) communicatie jungle begeeft, omdat je daar door de bomen het bos niet meer ziet en steeds de weg kwijt raakt, dan doe ik dat voor jou. Of we doen het samen, waardoor je online zichtbaar en beter vindbaar bent!

Ik kan je onder andere helpen met hosting, website management, blogs, SEO, content, het inrichten van social media kanalen, media contacten en persberichten.

Het belangrijkste, is dat online communicatie voor jou gaat werken zodat jij lekker offline kunt ondernemen. 

Offline Kennis en Inspiratie Sessie

Ben jij een offline ondernemer en heb je de behoefte om te sparren met een online expert over hoe jij jouw online omgeving zo slim en functioneel mogelijk in kunt richten? 

De offline inspiratie en kennis sessie begint met een telefonische intake van een half uur. Daarna plannen we een offline kennis en inspiratie sessie waarin we samen aan de slag gaan met jouw online communicatie vraagstuk!

Na deze sessie kun jij, eventueel met online hulp van mij (bijvoorbeeld in de vorm van Hestag strippen) weer verder met offline ondernemen! 

€ 155,-*

Kickstart Online Communicatie

Een kickstart op het gebied van online communicatie geef  jou als offline ondernemer een solide basis om met hulp van een expert aan de slag te gaan met online media.

Na een telefonische intake gaan we samen een halve dag werken aan jouw bedrijf. Alle bevindingen, keuzes, plannen en spelregels die voor jou goed werken vormen een overzichtelijk kickstart document waar je zelf mee aan de slag kunt.  

Daarnaast ontvang je van mij een Hestag strippenkaart voor hulp op afstand. Deze kaart is drie maanden geldig.

€ 575,-*

Nieuw: Hestag strippenkaart

Met de Hestag strippenkaart heb je altijd een online communicatie expert bij de hand! Persoonlijk advies wanneer jij dat nodig hebt!

De strippenkaart bestaat uit 12 strippen van tien minuten voor online, Whatsapp of telefonische hulp. Een halve strip inzetten, of meerdere tegelijk, kan ook.

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

Ben je door je strippen heen, dan bestel je zelf een nieuwe! 

€ 130,-*

Wil je graag meer weten over wat deze diensten jou kunnen opleveren? Stuur me vrijblijvend een mail met je vraag!