Altijd een (online) communicatie & PR expert bij de hand zodat jij offline kunt blijven ondernemen?

Naast mijn werk voor internationale sport evenementen als floor manager/mixed zone manager, help ik watersport bedrijven, avonturiers en ondernemers die offline beter in hun element zijn.

Better Connected via de
Eerste Hulp Bij Online, media, communicatie en PR

Op de eerste hulp van Hestag Media help ik je met vragen over hoe je beter zichtbaar en vindbaar wordt en hoe je kan ‘connecten’ met jouw (potentiële) klanten, fans, sponsoren, B2B netwerk of de media.

 Boek een Business Brainstorm aan Zee

Welke wensen, groot of klein, heb jij op het gebied van communicatie en PR voor 2022? Voor het bedrijf waar je voor werkt? Of voor jezelf als ondernemer misschien? Wat zou je willen veranderen of verbeteren? En hoe, is dan misschien je grootste vraag?

Ik geloof erg in buiten, in verbinden met het gevoel en de passie waarmee alles ooit begon. De missie die jouw/het bedrijf najaagt en de behoefte die het vervult. Lig je nog op koers of ben je wellicht iets (te ver) afgedreven? Dat gaan we onderzoeken en kijken of je richting 2022 meteen al stappen kunt zetten.

Tot 31 december 2021 boek je een Business Brainstorm aan Zee voor € 105,- ipv € 145,- (prijzen zijn exclusief BTW)

De brainstorm kan voor bovenstaand bedrag ook geboekt worden voor twee personen uit hetzelfde bedrijf of door maximaal twee zzp-ers die samen deze ontdekkingsreis willen maken. 

Map your Mind - Door de bomen.
Hester, kun jij ons helpen?

In de meeste gevallen komen nieuwe klanten met bovenstaande vraag en maak ik een voorstel op maat. En soms is het fijn om ergens uit te kunnen kiezen, dus die optie is er ook. De Business Brainstorm aan Zee en de Online Communicatie Kickstart zijn favoriet, maar ook met Hestag Strippen kun jij lekker offline blijven ondernemen terwijl ik je help met uitdagingen op het gebied van PR, communicatie en online.

Heb je een andere vraag, wil je graag met mij samenwerken en ben je benieuwd of ik kan helpen? Stuur me een mail met jouw uitdaging en ik neem contact met je op! 

*Op alle samenwerkingen zijn de algemene voorwaarden van Hestag Media van toepassing

Blijf jij lekker offline, regelen wij de zaken voor de PR, communicatie en online!


Offline inspiratie sessie
Brainstorm aan Zee

Tijdens deze walking meeting gaan we struinen door de duinen en uitwaaien aan zee. Without wifi, but with a much better connection. 

Welke vraag je meeneemt het strand op, dat bepaal jij. Wil je professioneel advies op het gebied van PR en communicatie? Ben je benieuwd hoe de verschillende online en offline activiteiten voor jou kunnen gaan werken? Kan!

Of vraag je me 1,5 uur lang alles over hoe je intuïtiever kunt gaan ondernemen, locatie onafhankelijk werken, of hoe je anxiety tijdens je werk kunt managen. It’s up to you… 

Aan het eind van de sessie is er koffie en verwerken we alle ideeën en inzichten in een mindmap. 

€ 145,-*

Tot 31 dec ’21: € 105,-*


Communicatie Kickstart
Better Connected

Wanneer je jezelf niet serieus neemt, kun je dat van een ander ook niet verwachten. Dit geldt ook op het gebied van communicatie & PR. Bespaar jezelf tijd, investeer in een goede basis en geef jezelf een professionele communicatie kickstart voor je bedrijf cadeau!  

We starten met een telefonische intake en we plannen een offline brainstorm aan zee. In 2-3 uur tijd kijken we waar je nu staat en onderzoeken we op welk vlak je graag iets zou willen veranderen. Of waar je voor jouw gevoel in de (nabije) toekomst zou willen staan en hoe je daar zou kunnen komen.

We maken een mindmap, stellen spelregels op en kunnen wellicht meteen al samen de eerste stappen zetten.

Je ontvangt van mij een kickstart document op maat, inclusief jouw persoonlijk spelregels, extra tips en tricks én Hestag strippen voor hulp op afstand (drie maanden geldig).

€ 1295,-*


Expert op afstand: Strip it!
Hestag Strippen

Met Hestag Strippen heb je op elk moment een online communicatie en pr expert bij de hand (op afstand). 

De strippenkaart bevat 10 strippen en heeft geen einddatum. De strippen zijn in te zetten voor ca 10 minuten hulp via Whatsapp mail of telefoon, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. 

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

€ 145,-*

Wil je graag meer weten? Stuur me vrijblijvend een mail met je vraag!