Communicatie op locatie

Heb jij hulp of advies nodig bij de communicatie op locatie voor een zeilregatta of een internationaal sport evenement? Ook wanneer er voor langere tijd iemand op locatie nodig is voor bijvoorbeeld maar halve dagen kan ik je goed helpen. Neem gerust contact met me op om te kijken wat er mogelijk is.

Persvoorlichter of Media Manager
Voor een bedrag variërend van € 275,- tot € 375,- euro per dagdeel (exclusief BTW en eventuele reis- en verblijfskosten) kun je mij toevoegen aan je team. Bijvoorbeeld als persvoorlichter, social media reporter, media manager, producer, local fixer, floor manager of mixed zone manager.

Communicatie Kickstart
Heb je ook in de voorbereiding al hulp nodig, kijk dan eens of de communicatie kickstart iets is waar je blij van wordt. Met ervaring als media manager tijdens diverse zeil evenementen, World Cups, WK’s en de Olympische Spelen kan ik je op weg helpen.

Nieuwe uitdagingen
Ik altijd open sta voor nieuwe uitdagingen, lekker uit mijn comfort zone. Dus je mag me ook mailen als jouw project er net iets anders uit ziet. Als je denkt dat ik er heel bij van ga worden en ik een waardevolle toevoeging ben? Stuur dan een mail met je ideeën naar hester@hestag.com.