Communicatie op locatie

Heb jij hulp of advies nodig bij de communicatie op locatie voor een zeilregatta of een internationaal sport evenement? Of misschien voor een hele andere tak van sport zoals een lifestyle outdoor of zen event? Dan mag je me ook mailen! Lijkt me namelijk heel fijn om een bijdrage aan te kunnen leveren. Ook wanneer er voor langere tijd iemand op locatie nodig is voor maar halve dagen. Neem vooral contact met me op om te kijken wat er mogelijk is!

Persvoorlichter of Media Manager
Voor een bedrag variërend van € 275,- tot € 375,- euro per dagdeel (exclusief BTW en eventuele reis- en verblijfskosten) kun je mij toevoegen aan je team. Bijvoorbeeld als persvoorlichter, social media reporter, media manager, producer, local fixer, floor manager of mixed zone manager.

Communicatie Kickstart
Heb je ook in de voorbereiding al hulp nodig, kijk dan eens of de communicatie kickstart iets is. Met ervaring als media manager tijdens diverse zeil evenementen, World Cups, WK’s en Olympische Spelen kan ik je wellicht op weg helpen!

Heb je nou een project waarvan je denkt dat ik daar heel gelukkig van wordt en wil je heel graag dat ik je kom helpen? Stuur dan een mail met je voorstel naar hester@hestag.com.