Communicatie op locatie

Kan jij of kan jouw bedrijf, organisatie of evenement wel wat hulp gebruiken bij de communicatie op locatie? Ik ben flexibel inzetbaar en om die reden ook voor kleinere evenementen vaak een waardevolle aanvulling. Neem gerust contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn of lees de ervaringen van andere opdrachtgevers op mijn Facebook pagina.

Media (Relations) Manager

Voor een bedrag variërend van € 275,- tot € 375,- euro per dag (exclusief BTW en eventuele reis- en verblijfskosten) kun je mij toevoegen aan je team. Bijvoorbeeld als persvoorlichter, social media reporter, media manager, producer, local fixer, floor manager of mixed zone manager.

Communicatie Kickstart

Heb je ook in de voorbereiding al hulp nodig, kijk dan eens of de communicatie kickstart iets is waar je blij van wordt. Ik deel mijn ervaring als media manager, persvoorlichter en floor manager voor diverse zeil evenementen, World Cups, WK’s en de Olympische Spelen graag als ik jou daarmee kan helpen.

Nieuwe uitdagingen

Ik altijd open sta voor nieuwe uitdagingen, lekker uit mijn comfort zone. Dus je mag me ook mailen als jouw project er net iets anders uit ziet. Als je denkt dat ik er heel bij van ga worden en ik een waardevolle toevoeging ben? Stuur dan een mail met je ideeën naar hester@hestag.com.