Communicatie op locatie

Kan jij of kan jouw bedrijf, organisatie of evenement wel wat hulp gebruiken bij de communicatie op locatie? Door mijn flexibele inzetbaarheid vaak ook voor kleinere evenementen een waardevolle aanvulling. Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn of lees de ervaringen van andere opdrachtgevers.

Media (Relations) Manager

Voor een bedrag variërend van € 275,- tot € 425,- euro per dag (exclusief BTW en eventuele reis- en verblijfskosten) kun je mij als expert toevoegen aan je team. Bijvoorbeeld als persvoorlichter, social media reporter, media manager, producer, local fixer, floor manager of mixed zone manager.

Communicatie Kickstart

Heb je ook in de voorbereiding al extra hulp nodig? Misschien is dan de communicatie kickstart iets is waar je blij van wordt! Ik zet mijn ervaring als media manager, persvoorlichter en floor manager en mixed zone manager voor diverse internationale zeil evenementen, World Cups, WK’s en Olympische Spelen graag om jou verder te helpen.

Nieuwe uitdagingen

Je mag me altijd mailen als jouw project er net iets anders uit ziet. Als je denkt dat ik er heel bij van ga worden of als je het idee hebt ik een waardevolle toevoeging ben. Stuur me dan een mail met je idee op hester@hestag.com.