Communicatie op locatie

Op zoek naar ondersteuning bij media en PR activiteiten op locatie?

Voor slechts een paar uur per week of voor af en toe een brainstorm kun je mij als PR, media of communicatie expert toevoegen aan jouw team. Op locatie ondersteun ik vaak (locale) event organisaties of teams als persvoorlichter, media operations manager, field producer, local fixer, floor manager of mixed zone manager.

Geen groot budget voor handen? Ik zet mijn ervaring als media/communicatie manager, persvoorlichter, floor manager en mixed zone manager voor diverse internationale zeil evenementen, World Cups, WK’s en Olympische Spelen graag in om Nederlandse projecten en evenementen verder te helpen. Door mijn flexibele inzetbaarheid kan ik vaak ook voor kleinere evenementen een waardevolle aanvulling zijn voor een team of organisatie. Wanneer ik ander werk mee kan nemen naar locatie is er veel mogelijk. 

Neem gerust contact met me op om te kijken of ik jou ergens bij kan helpen of lees hoe eerdere opdrachtgevers het werken met Hestag hebben ervaren.

Nieuwe uitdagingen

Je mag me altijd mailen of even bellen wanneer jouw project er net iets anders uit ziet of nodig heeft dan je hierboven hebt gelezen. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen!