Communicatie Kickstart

Communicatie watersport evenement of organisatie

Ben jij (zelfstandig) ondernemer en heb je iemand nodig die je op weg helpt met het organiseren van je communicatie, pr, website of social media activiteiten voor je watersport evenement of sportieve organisatie? Weet je wel wat je wil en vind je het lastig om in de enorme zee van mogelijkheden de juiste koers uit te zetten? Heb je hulp nodig bij het in kaart brengen van je wensen? Of ben je op zoek naar de juiste middelen? De Communicatie Kickstart helpt kleine ondernemers en zelfstandigen op weg.

Communicatie Kickstart: Advies op maat in vijf stappen voor € 775,-

Na onderstaande vijf stappen kun jij met of zonder extra hulp, zelf aan de slag met het verbeteren van je (online) communicatie. De communicatie kickstart kost je slechts een paar uur van je tijd én € 775,- exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Benieuwd of jij/jouw bedrijf in aanmerking komt voor een Communicatie Kickstart? Stuur me een mailtje met je vraag en ik neem contact met je op!

We beginnen met een gezamenlijke sessie van 2 – 4 uur. In deze sessie brengen we de huidige communicatie in kaart(1.), houden we een Utopia Brainstorm (2.) en bespreken we het TEAM en jouw spelregels (3.). Hierna werk ik alle input voor je uit in een document en ga ik voor je de slag met een strategie (4.) en een lijst met 25 handige tools, tips en tricks (5.) om ook echt meteen te kunnen starten. Binnen twee weken ontvang je van mij de complete communicatie kickstart voor jouw evenement of organisatie. Op basis van jouw wensen betreffende het team kan ik hier wel of niet een rol in (blijven) spelen.

1. Communicatie in kaart

Bij de communicatie kickstart gaan we uit van waar je evenement of organisatie nu staat. De werkelijkheid dus. Vanaf daar zetten we een koers uit en gaan we bouwen. Als eerste brengen we de hele huidige performance in kaart. Wat doen we, waar, met wie, waarom en op welke manier?

2. Brainstorm Utopia

Nu we de huidige situatie in kaart hebben gebracht is het tijd om te dromen. Hoe ziet jou ideale communicatie plaatje eruit en wat zou het je brengen als alles zo was zoals je graag zou willen? Wat zijn je wensen? En waarom wil je dat graag? Aan de hand van een brainstorm, eventueel een moodboard en/of KPI’s gaan we proberen de situatie in beeld te brengen waar je van droomt.

3. Het TEAM en jouw spelregels

Welke middelen heb je tot je beschikking? Is er budget? Is er een team? Of ben je alleen? Wat voor voorwaarden/kaders zijn er voor jou verbonden aan de uitvoer van de (online) communicatie? Werk je in het weekend? Of juist niet? Zijn er ambassadeurs die je in kunt schakelen? Of bedrijven waar je content van kunt delen?

4. Ik zet een koers voor je uit

Van een koers kun je afwijken, je kunt een koers aanpassen, of je kunt extra zeilen bijzetten. In het ergste geval kun je zelfs omkeren. Maar zonder koers kom je nergens, dus ik zet een koers voor je uit. Op basis van stap 1,2 en 3 geef ik je advies op maat in de vorm van een kickstart strategie voor jouw (online) communicatie.

5. Ik geef je tools, tips & tricks om te starten

Naast het advies wat ik je geef krijg je een lijst met 25 tools, tips en tricks die je meteen toe kunt passen op je huidige kanalen en activiteiten.


Communicatie op locatie, ook in het buitenland

Heb je iemand nodig die de communicatie op locatie voor je sportieve evenement verzorgt? Ik heb ervaring als social media reporter, schrijf persberichten en kan een heel media team voor je samenstellen en coördineren. Ik heb ervaring met floor manager activiteiten tijdens internationale World Cups en Wereld Kampioenschappen Bobsleigh & Skeleton, de Olympische Spelen in PyeongChang en het WK Zeilen in Denemarken in 2018.

Je kunt me inhuren per dag of per dagdeel, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Of het evenement nou in Friesland of op Langkawi is, de locatie maakt hiervoor niet uit. De kosten variëren van de € 275,- en 375,- euro per dagdeel, exclusief 21% BTW en reis- en verblijfskosten. Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden of kijk of de communicatie kickstart iets voor je is!