Communicatie Kickstart

Ben jij zelfstandig ondernemer, heb je een coole company of ga je een mooi evenement organiseren? En heb zou je er heel gelukkig van worden als iemand je op weg helpt bij het onder woorden brengen van jouw unieke verhaal? Of bij het uitzetten van de juiste koers om dit verhaal, jouw story, met de wereld te delen?

De Communicatie Kickstart helpt je bij het organiseren van je communicatie, pr, website of social media activiteiten zodat je jouw unieke verhaal, jouw passie, kunt delen op een manier die voor jou werkt.

Communicatie Kickstart: Better Connected in vijf stappen voor € 775,-

Na onderstaande vijf stappen kun jij met of zonder extra hulp, zelf aan de slag met het verbeteren van je (online) communicatie. De kosten voor een Communicatie Kickstart zijn € 775,- exclusief BTW en eventuele reiskosten.

Benieuwd of jij/jouw bedrijf in aanmerking komt voor een Communicatie Kickstart? Stuur me een mailtje waarin je je wensen omschrijft en ik neem contact met je op!

1. Communicatie in kaart

Bij de communicatie kickstart gaan we uit van waar je nu staat. De werkelijkheid dus. Als eerste brengen we de huidige performance in kaart en vanaf daar zetten we een koers uit en gaan we bouwen. Tijdens een eerste sessie vertel je mij alles over jouw bedrijf of evenement. Wat gebeurt er nu, waar, met wie, waarom en op welke manier? Werk je vanuit je kracht? Of ben je afgedwaald en heb je de boodschap zelf ook niet meer helder voor ogen waardoor de communicatie lastig verloopt?

2. Brainstorm Utopia

Na een korte pauze gaan we verder en is het tijd om te dromen. Hoe ziet jouw ideale plaatje eruit en waarom? What’s your perfect story en waar zit je passie? Waar wil je naartoe? En wat zou het je brengen als alles zo was zoals je graag zou willen? Aan de hand van een brainstorm, eventueel een moodboard en/of KPI’s gaan we de ideale situatie in kaart te brengen.

3. Spelregels

Welke middelen heb je tot je beschikking om naar de ideale situatie toe te werken? Is er budget? Is er een team? Of ben je alleen? Wat voor voorwaarden/kaders zijn er voor jou verbonden aan de uitvoer van de (online) communicatie? Werk je in het weekend? Of juist niet? Zijn er ambassadeurs die je in kunt schakelen? Of bedrijven waar je content van kunt delen? Aan de hand van de antwoorden stellen we een lijst met spelregels op die voor jouw werken.

4. Ik zet een koers voor je uit

Van een koers kun je afwijken, je kunt een koers aanpassen, of je kunt extra zeilen bijzetten. In het ergste geval kun je zelfs omkeren. Maar zonder koers kom je nergens, dus op basis van de uitkomsten van stap 1, 2, en 3 zet ik een koers voor je uit.

5. Ik geef je tools, tips & tricks om te starten

Naast het advies wat ik je geef krijg je een lijst met 25 tools, tips en tricks die je meteen toe kunt passen op je huidige kanalen en activiteiten.

Benieuwd of jij/jouw bedrijf in aanmerking komt voor een Communicatie Kickstart? Stuur me een mailtje waarin je je wensen omschrijft en ik neem contact met je op!