Communicatie Organiseren

Communicatie watersport evenement
De communicatie organiseren rondom een sportevenement is voor de organisatie vaak een flinke uitdaging. Evenementen zijn in veel gevallen afhankelijk van subsidieverstrekkers, sponsoren en partners aan de ene kant en de media aan de andere kant, of soms zelfs aan de andere kant van de wereld. Dus het is heel belangrijk dat dit goed op orde is.

Communicatie processen optimaliseren
Wanneer je de communicatie met al deze partijen al bij het opstarten van je evenement goed in kaart brengt, een duidelijke strategie uitschrijft en de communicatie processen organiseert en optimaliseert, voorkom je dat er kansen worden gemist om aandacht te geven aan alle betrokken partijen, of juist de aandacht op je evenement en/of de sponsoren en partners te vestigen.

Communicatie op locatie
Organiseer je een sport evenement en ben je op zoek naar hulp van een communicatie professional voor een brainstorm, tips & tricks, een strategie, een planning, het optimaliseren van de communicatie omgeving of iemand die de communicatie op locatie tijdens het evenement verzorgt? Ik kan jullie helpen! Neem vrijblijvend contact met me op voor meer  informatie!

Spotter / Floor manager sportevenement
Ook op een andere manier organiseer ik processen tijdens evenementen, en dan met name op de finish vloer. Ik heb ervaring met floor management tijdens World Cups en Wereld Kampioenschappen Bobsleigh & Skeleton voor de Internationale Bobsleigh & Skeleton Federation in het seizoen ’16/’17 en ’17/’18, de Olympische Spelen in PyeongChang en het WK Zeilen in Denemarken in 2018.

Nieuwsgierig geworden of ik jou ook kan helpen? Stuur me een mailtje naar hester@hestag.com