Tijdelijk op locatie of juist altijd en op afstand een (online) communicatie & PR specialist bij de hand

Hestag biedt hulp bij media en PR activiteiten in de watersport en wellness branche
Word jij onrustig van social media, het schrijven van een persbericht, een interview of een nieuwsbrief? Heb je geen idee waar en hoe je (weer) met jouw doelgroep kunt verbinden en je boodschap onder de aandacht kunt brengen? Of ontbreekt het je aan tijd? Met Hestag haal je een communicatie professional ‘in huis’ met veel ervaring in de watersportwereld.
Naast mijn werk als floor manager, mixed zone of media manager tijdens internationale sport evenementen, ondersteun ik bedrijven en organisaties. Als interim communicatie professional (op afstand) werk ik momenteel onder andere voor Clipper Stad Amsterdam, Rood Boven Groen en het Watersportverbond. Ik kan ook inspringen wanneer er extra hulp nodig is bij een persactiviteit of evenement, zoals het geval is in de samenwerking met Tall Ship Bark EUROPA.
Map your Mind - Door de bomen.
 
Ben je zoekende welke werkzaamheden je het beste kunt uitbesteden? Dan is een brainstorm of inspiratie sessie wellicht een optie. Een (online) communicatie kickstart kan je goed op weg helpen wanneer je het overzicht (even) kwijt bent. Daarnaast kun je ook profiteren van mijn expertise en ervaring op afstand.
 
Met Hestag bied ik ondersteuning op het gebied van (online) media, communicatie en PR. Ik zorg voor rustig vaarwater, overzicht, nieuwe energie en creatieve ideeën. Bovendien kan ik je op veel gebieden werk uit handen nemen.
Naast onderstaande opties om samen te werken mag je me ook mailen voor een voorstel op maat. 

Inspiratie sessie Senang aan Zee / Zen in the City
Heel ’22 voor een feestprijs want:  #Hestag10jaar
 
We gaan struinen door de duinen en uitwaaien aan zee. Without wifi, but a much better connection. Zen je liever in the city,  dan spreken we af op een fijne plek aan het water.
 

Welke vraag je meeneemt het strand op, dat bepaal jij. Ben je benieuwd welke offline of online PR en communicatie activiteiten voor jou kunnen gaan werken? Heb je het idee dat de energie die je nu in (online) communicatie en PR steekt, niet genoeg oplevert?

Wordt je onrustig van het idee dat je steeds iets moet delen? Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging en help je hier graag bij!

Wil je meer vanuit de natuur werken, meer vanuit je authentieke zelf ondernemen (intuïtiever) en je dromen najagen? Ook op dat gebied kan ik je inspireren. 

€ 115,-* (ipv € 145,-)

 

 


Communicatie Kickstart
Better Connected

Vanaf april ’22 weer in te plannen

Met behulp van de communicatie kickstart ben je ‘better connected’ en geef je jezelf een solide basis cadeau om vanuit te (net)werken. 

Heb jij geen zin meer om jezelf elke dag af te vragen of gefrustreerd te zijn over wat je met je (online) communicatie en PR aan moet… Of hoe en misschien ook, waar je kunt communiceren wat je graag aan de wereld kwijt wilt? Waar jij gepassioneerd over bent en waar je de wereld een stukje mooier mee kunt maken? 

De communicatie kickstart bestaat uit een telefonische intake en plannen een brainstorm aan zee. Of een andere fijne locatie. We kijken (letterlijk) waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en onderzoeken op welk vlak je graag iets zou willen veranderen. 

We creëren overzicht en rust in de tent, maken keuzes, en stellen jouw spelregels op. We kunnen misschien zelfs al de eerste connecties leggen en stappen zetten richting jouw ideale situatie.

Na afloop ontvang je een uitgewerkt kickstart document met tips en tricks én Hestag strippen voor hulp op afstand (drie maanden geldig).

€ 695,-*


Expert op afstand: Strip it!
Hestag Strippen

Met Hestag Strippen heb je op elk moment op afstand een online communicatie en pr expert bij de hand.

De Hestag strippenkaart bevat 10 strippen en heeft geen einddatum.

Elke strip in is te zetten voor ongeveer 10 minuten hulp via Whatsapp mail of telefoon, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. 

Heb je vragen over social media, adverteren, het doorlezen van een tekst, SEO, handige media contacten, een social media post of een mini brainstorm? Strip it!

€ 145,-*