Home

Better Connected by Hestag.com

Ben je op zoek naar een sportieve en energieke (online) communicatie professional met een frisse blik, een flexibele instelling en een hands on mentaliteit? Ik ben beschikbaar als (virtuele) communicatie professional en inzetbaar als floor manager tijdens sport evenementen in binnen- en buitenland.

Als freelancer help zeilregatta’s, sport evenementen, watersport gerelateerde organisatie en sporters met het structureren en organiseren van (online) communicatie activiteiten. Ik ben een flexibel inzetbare communicatie adviseur, manager of medewerker op afstand, een soort virtual assistant en in dat opzicht bijvoorbeeld waardevol voor grote internationale spelers met een kleine vestiging in de Benelux, of bedrijven waar net niet (vaak) genoeg werk ligt om full time iemand op communicatie en pr aan te nemen. Daarnaast werk ik als floor manager voor de Internationale Bobsleigh & Skeleton Federatie en OBS (Olympic Broadcasting Services).

Organisaties waar ik momenteel voor werk zijn de Internationale Bobsleigh & Skeleton Federation, Clipper Stad Amsterdam, Magic Marine, Bark EUROPA, Watersportcentrum Muiderberg, de Hollandse Helden en Zeilmakerij Muiderberg.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!