Inspiratie gesprekken en Wadwerken

Coaching

Als ondernemer coach ik medewerkers van kleine en grote bedrijven en atleten, voornamelijk in Noord Holland en Friesland, op het gebied van onder andere social media en pr. Dit kan al voor een vast aantal uur per maand of op basis van een strippenkaart, waarbij je een nieuwe koopt wanneer hij op is.

Je kunt mij dan ‘altijd’ bellen/skypen/mailen voor eerste hulp bij social media of andere communicatie en pr vraagstukken. Heb jij of heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een coach? Stuur een mail met wat de uitdaging is en waarom je denkt of hoopt dat ik jullie daar goed bij kan helpen naar hester@hestag.com.

Inspiratie gesprekken

Ik wordt wekelijks benaderd door startende zelfstandig ondernemers of meiden die even niet weten welke kant ze op moeten met hun werk met de vraag of ik tijd heb voor een kop koffie. Omdat ik de afgelopen zes jaar zo lekker aan mijn eigen droombedrijf heb gewerkt! En daar dromen meer mensen van. Superleuk! En ja, dat doe ik graag! Zelf heb ik uit dit soort gesprekken met experts ook echt briljante tips gehaald toen ik in 2012 begon als zelfstandig ondernemer.

Alleen nemen die gesprekken al snel anderhalf uur tijd, dat keer drie en ik ben meer dan een halve dag in de week kwijt die ik niet niet aan mijn opdrachten kan besteden. Dus daar heb ik wat op bedacht.

Vrijdag op locatie
Als zelfstandig ondernemer plan ik elke week een soort inspiratie/netwerk/studiedag in. Meestal op vrijdag. Ik rond dan de week af en werk aan mijn (eigen) kennis en netwerk en nieuwe plannen. Ik doe dit vaak op een fijne plek die een beetje het vrijdag gevoel in zich heeft, zoals bij Echt in Alkmaar of Doppio in Joure. En als ik onderweg ben kan dat ook zomaar op een andere locatie zijn.

Het leuke is nu dat ik op Instagram ga delen waar ik zit en dat je kunt aanhaken! Zo kun je gelijk een dagje werken aan je nieuwe plannen en ideeën en daarnaast alle vragen aan mij stellen die je hebt. Het plan is natuurlijk om dat in de toekomst met een eigen bus of kantoor te doen, maar zolang dat er nog niet is doen we het gewoon zo!

Interesse?
Volg mij op Instagram en hou mijn stories in de gaten! Zodra de datum voor de volgende Vrijdag op locatie bekend is deel ik dit en komt het ook bij de highlights te staan op mijn profiel!

Wadwerken

Ben jij een bevlogen ondernemer, hou je van creatieve, spontane en ontspannen dingen en wil je jezelf graag continu blijven inspireren, verbeteren en ontwikkelen? Wij ook! Dus bedachten we Wadwerken: een weekend op het wad met ondernemers.

In het voorjaar van 2019 organiseren we de eerste editie. Wil als je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen? Laat dan hier je gegevens achter!

Wadwerken aan boord van de Jeppe van Schier