Communicatie op locatie tijdens de Olympic Experience

Net een uitdagende last-minute communicatie op locatie klus afgerond! Twee dagen na de opening van de Olympic Experience op Scheveningen tijdens de Olympische Spelen in Rio werd ik gebeld door de Gemeente Den Haag voor advies over de inrichting van de online communicatie tijdens het evenement. Een dag later zat ik in Scheveningen op locatie. De eerste stap: met het team om de tafel om in kaart te brengen hoe de situatie eruit zag en bepalen wat er nodig was voor een goede online performance.

Ik heb alle werkzaamheden en verantwoordelijkheden van het team voor ze in kaart gebracht en geholpen waar nodig om de performance te optimaliseren. Ik heb het team voorzien van een basisplanning voor het evenement en ze enkele handige tools en tips aangereikt om goed te kunnen functioneren. Het team pakte dit supersnel op en was al na twee sessies in staat om gestructureerd en planmatig aan de slag met alle content.


Thijs Berends, betrokken bij de Olympic Experience vanuit de Gemeente den Haag 

“Tijdens de Olympic Experience heeft Hester met haar ervaring van grote sportevenementen i.c.m. eindredactie/content management ons uitstekend geholpen als vliegende keep. Ze bewaart het overzicht en houdt de rust in een dynamische omgeving.”


Wanneer u ook op zoek bent naar hulp bij het organiseren van communicatie activiteiten voorafgaand en tijdens een sport evenement of zeilregatta kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Communicatie op locatie! Last-minute opgeroepen om te adviseren over hoe de online communicatie voor de Olympic Experience te organiseren!