Slipperdag programma - Netwerken op je slippers

 

Hey leukerd,
ga je mee (net)werken?

 

Kom uit je winterslaap en ga mee op avontuur! Net als vorig jaar  trappen we het watersportseizoen op 1 april af met een energieke en inspirerende (online)  slipperdag.


‘life is better on flip flops’


De slipperdag brengt the best of both worlds; vakantievibes van een snipperdag én de inspiratie en energie voor een heerlijke (net)werkdag! Onderdeel van de slipperdag is de netwerken op je slippers sessie in Muiderberg. En als het weer het toelaat kunnen we gewapende met wetsuit en schoentjes nog even het water op (of in). Denk aan suppen, windsurfen, kanoën of een verfrissende duik. Daarnaast hebben we één of twee inspiratie/expert sessies voor je in petto, ook online, zodat je ook op afstand, bv wanneer je in het buitenland zit, kunt meegenieten. Meer info volgt!


‘the secret of happiness is freedom, and the secret of freedom, courage…’

 

Voor mij, als zelfstandig ondernemer in de internationale watersport en evenementenwereld, blijven offline events een hele fijne manier om zichtbaar te zijn en blijven en inspiratie op te doen. Al drie jaar organiseer ik samen met andere ondernemers het Netwerken op Slippers event in Muiderberg. Vorig jaar voor het eerst op 1 april om het watersportseizoen af te trappen en dat was een groot succes (en zeker geen grap!). Dus die houden we erin. 

Ik kom eind februari terug van een klus tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Daarna pak ik mijn leven als working nomad dichtbij huis weer op, met de zee op fietsafstand, mijn SUP in de achtertuin en mijn watersport office in Muiderberg. T’is net werken op slippers;-) Doe je mee?


‘Leef je leven elke dag alsof je op reis bent’


Voor de prijs van € 37,95 koop je een ticket voor het avontuur op locatie. Dit is inclusief lekkere koffie, watersport activiteit en materiaal en een sustainable slipperdag tas vol good vibes. Het reisprogramma op de slipperdag zelf is volledig vrijblijvend. Lekker kiezen waar je op dat moment zin in hebt… Net als op reis.

Wil je graag online van de partij zijn en op afstand meegenieten? Of iemand een online dag cadeau geven? Dan ontvang je een factuur van € 12,95.