Watersport netwerk - Netwerken op je slippers

 

Hey leukerd,
ga je mee netwerken op slippers?

 

 

De tweede ‘netwerken op slippers’ van het seizoen komt eraan! Heb jij donderdag 30 juni al iets in de agenda staan?


Better Connected in one day

 

Netwerken op slippers is een unieke mix van netwerken en goede vibes zoals op een ontspannen snipperdag. Want als je buiten bent, op een prachtige locatie, met heerlijke koffie en eventueel een bananenbroodje, dan gaat dat netwerken als vanzelf. Daarnaast geeft het je een mega inspiratie boost waardoor je misschien heel veel zin hebt om meteen met allemaal nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Of misschien juist een beetje minder hard te hollen en wat meer tijd voor jezelf te nemen… wat vaker vanuit ontspanning te (net)werken, want als de vibes en de energie goed zijn, ontstaan er vaak mooie dingen!

Ga ook mee netwerken op slippers en get better connected in one day!


‘life is better on flip flops’


De slipperdag start rond 10 uur met koffie bij Kafee in Muiderberg. Zodra we er allemaal zijn, lopen we naar het water en doen we een kort en casual ‘presenteer jezelf in 60 seconds’ rondje. Je naam, wat je nu doet en wat je hoopt uit de slipperdag te halen en de minuut is om;-) Zo relaxed dat voorbereiden niet nodig is.


Het vervolg kunnen we samen invullen, we hebben daarin alle mogelijkheden en alle vrijheid, net als op reis… Je kunt ervoor kiezen om verder kennis te maken met andere ondernemers, brainstormen, een leuke challenge delen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken, mijmeren aan de waterkant, relaxen op het strand, netwerken, wandelen of het water op (of in). Een uurtje suppen, windsurfen of kanoën (inclusief spullen) is bij de prijs inbegrepen. Het is maar net waar jij blij van wordt! 


Je koopt voor de netwerken op slippers sessie op donderdag 30 juni al een ticket voor € 22,95 (ex BTW)!

Bij echt slecht weer verplaatsen we het avontuur of krijg je je geld teruggestort, waar jij blij van wordt…


‘the secret of happiness is freedom, and the secret of freedom, is courage…’