Watersport netwerk - Netwerken op je slippers

Welkom bij jouw netwerk op slippers!

Na de pilot slipperdag op 1 april gaan we 22 april weer op avontuur! De combinatie van online en offline is goed bevallen, dus die houden we erin!

Online & Internationaal

Voor € 22,95 kun je je aansluiten bij ons internationale netwerk op slippers. Je krijgt de slipperdag good vibes tas thuisgestuurd en je kunt de online (net)werken op slippers sessies op 22 april bijwonen via Clubhouse. Ook wanneer je niet in Nederland bent, kun je zo deelnemen aan het avontuur.

Over een paar maanden kan dit ook op een Android device , maar op dit moment is de app alleen beschikbaar voor iPhone addicts.

Offline in Muiderberg

Voor € 37,50 kun je je aansluiten bij het netwerk én deelnemen aan de offline activiteiten in Muiderberg. Tussen 09:00 en 17:00/18:00 is er een los-vast programma, door spreiding van alle vibes en buiten covid-proof.

Je ticket is naast het je netwerk goed voor een heerlijk take away koffietje en feel good vibes bij Kafee, en 1,5 uur watersporten bij Watersportcentrum Muiderberg. Afhankelijk van het weer kun je met een SUP het water op, kanoën naar een heerlijk eilandje of lekker windsurfen. Je kunt er bijna overal staan, dus weinig ervaring is geen probleem! Dit is inclusief materiaal en kleding.  

Onze happy members kunnen voor € 27,50 deelnemen aan de offline activiteiten.

slipperdag programma
Slipperdag programma