Een nomad cruise op het wad: Wadwerken

Ondernemen op het wad: Een Nomad Cruise om de hoek!

In juni boekte ik voor mezelf een yoga weekend aan boord van de Jeppe van Schier. Voor het eerst droogvallen, wakker worden in de zeelucht. Ik zou daar wel aan kunnen wennen… Het was zo fijn! Ik nam me meteen voor om dat vaker te doen. Eind september zat ik in de auto naar Friesland en zoals vaak in de auto, was ik weer eens plannetjes aan het smeden.

Ik loop al een tijdje rond met het idee om iets leuks voor ondernemers te organiseren. Voor de inspiratie, voor je netwerk, voor de beste work hacks (dingen slimmer aanpakken om met minder werk meer te bereiken), maar ook omdat je met z’n allen veel meer weet dan alleen. Hoe leuk zou het zijn als ik dat zou kunnen combineren! Het idee van een Nomad Cruise vind ik supertof, maar veel te massaal. En het is te ver weg.

Waarom geen nomad cruise op het wad? Met een groep ondernemers, op een prachtig authentiek schip… Ik stuurde meteen een berichtje naar Pieter Teensma, de eigenaar van de Jeppe van Schier. Ik geloof dat dit op een zondag was. Op maandag zaten Bernou (mijn zusje, ook zelfstandig ondernemer) en ik in de haven van Harlingen bij hem aan de koffie. Over spontane dingen gesproken!

Pieter reageerde super enthousiast op ons idee. Dus in het voorjaar van 2019 organiseren we de eerste editie. Wil als je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen? Laat dan hier je gegevens achter!