Ga je mee Wadwerken?

Wadwerken aan boord van de Jeppe van Schier

Ben jij een bevlogen ondernemer, hou je van creatieve, spontane en ontspannen dingen? Wij ook! Dus bedachten we Wadwerken: een weekend op het wad met ondernemers.

In het voorjaar van 2019 organiseren we de eerste editie. Wil als je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen? Laat dan hier je gegevens achter!

Wadwerken aan boord van de Jeppe van Schier

WIE ZIJN WIJ?

Hester Ozinga – Communicatie Professional, floor manager, working nomad, netwerker, pancake lover:-)

Met Hestag help ik als zelfstandig ondernemer kleine en grote watersport gerelateerde bedrijven, internationale sport evenementen, sporters en merken met communicatie uitdagingen. Daarnaast ben ik in de winter veel buiten aan het werk, soms zelfs in min 26! Sinds drie jaar werk ik als floor manager tijdens diverse internationale sport evenementen, zoals de World Cups en het WK Bobsleigh & Skeleton, het WK Zeilen in Denemarken en de Olympische Spelen in Korea.

Als ondernemer probeer ik mezelf continu te ontwikkelen en te verbeteren, maar ook om met minder werk meer te bereiken. Ik rol dan ook van de ene webinar in de andere workshop of cursus. Hanteer een zero inbox policy en probeer overal handige processen voor te bedenken. Ik leer graag van andere ondernemers en ik vind het heerlijk om werk uit te kunnen besteden aan iemand die ergens veel beter in is dan ik.

Ik hou van buiten spelen, uitwaaien op mijn liefste strand bij Bergen aan Zee en ben verliefd op het wad! Ik was eerder dit jaar een weekend aan boord van de Jeppe van Schier en heb me echt kapot genoten. Het was zó relaxed op het Wad, ik kwam compleet opgeladen en vol energie terug. Verslavend bijna… Tijdens het weekend mag je mij alles vragen over online zichtbaarheid, social media, pr, werken in de sport of het leven als working nomad.

PS. Je kunt de Jeppe van Schier nu ook te volgen op Instagram!

Bernou Ozinga – Advies & coaching | Natuur & Cultuur

Creatief, Friezin, verbinder, enthousiast en vogelaar, die woorden vatten mij wel zo’n beetje samen:) In 2009 studeerde ik af in Groningen, in de richting klinische psychologie. Intussen hield ik mij ook net zo graag bezig met mijn beide andere liefhebberijen: festivals organiseren en vogels kijken. Het laatste doe ik nog steeds vaak in mijn vrije tijd en soms geef ik een excursie ‘vogelen voor beginners’. Van het organiseren van festivals heb ik mijn werk gemaakt.

Sinds 2011 ben ik ondernemer in de cultuur- en maatschappelijke sector, ik maakte vier jaar het programma voor De Nacht van Kunst & Wetenschap in Groningen en in 2013 richtte ik met vrienden het festival Welcome to The Village op in Leeuwarden. Het liefste werk ik aan projecten waarmee ik de wereld een beetje mooier en leuker maak.

Tegenwoordig gebruik ik mijn ervaring in het adviseren bij projecten en het bedenken van publieksprogramma en concepten. Bijvoorbeeld voor de Waddenvereniging! 🙂 Mijn opleiding als psycholoog en ervaring met burn-out en creatief ondernemen wil ik gaan gebruiken in het coachen van mensen. Wanneer er genoeg tijd is kun je tijdens het weekend met mij op vogelexcursie op het Wad of op het eiland. Daarnaast kun je bij mij terecht voor (creatief) projectadvies of een coachingsgesprek. En ja, we zijn zussen!

Wadwerken - weekend op het Wad met ondernemers