Hestag helpt merken, organisaties, evenementen en ondernemers in de wellness en watersport met ondersteuning op locatie of virtual assistant services.

 

Wat kan Hestag voor je doen?

Hestag kan als virtual assistant helpen bij het schrijven van (web)teksten, blogs, nieuwsartikelen, nieuwsbrieven en persberichten. Daarnaast is het mogelijk om het inrichten van social media kanalen, het onderhoud aan je websites of het optimaliseren van teksten (voor SEO) bij Hestag onder te brengen. Hestag werkt voornamelijk voor bedrijven in de watersport sector, maar mocht je een andere uitdaging in de aanbieding hebben, neem gerust contact op!

 

Hoe werkt een virtual assistant?

Als virtual assistant is Hestag jouw collega, jouw expert en jouw communicatie afdeling op afstand. Je kunt me bellen met specifieke vragen over bijvoorbeeld een tekst, SEO, Mailchimp of een social media post. Het voordeel is dat dit al kan vanaf een paar uur per maand.

 

Als communicatie & PR expert kan ik ook een brand story voor je uitwerken, een strategie ontwikkelen en implementeren, of een campagne coördineren. Bij elke uitdaging vormen de huidige situatie, jouw comfort zone en het doel waar jij met jouw bedrijf, organisatie of evenement naartoe wilt werken, het uitgangspunt.

 

Vanaf daar denken we samen verder in mogelijkheden en creatieve oplossingen om de communicatie en PR omgeving op een duurzame manier in te richten.

 

Op dit moment maken Clipper Stad Amsterdam, Bark EUROPA, het Watersportverbond, Rood Boven Groen, de Gouden Vloot, Watersportcentrum Muiderberg en Zeilmakerij Muiderberg gebruik van de virtual assistant services.

Bring your own comfort zone

 

Persoonlijk contact

Naast flexibiliteit van beide kanten, is persoonlijk contact met opdrachtgevers een onmisbaar ingrediënt voor een fijne en succesvolle samenwerking. Dit kan in de vorm van een wekelijkse call, een twee wekelijkse meeting of af en toe een creatieve brainstorm aan zee. Offline meetings en brainstorm sessies zijn een altijd een mooie manier om te kijken waar we staan en hoe we samen vervolgstappen kunnen zetten.

 

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt en graag wilt samenwerken, of lees hoe andere organisatie de samenwerking met Hestag hebben ervaren. 

 

Your story is (worth) more than just a hype.

Watersport Media - Hollandsche Zeilvloot voor Pampus - Freddy Schinkel
In juni 2020 verzorgde Hestag de communicatie & PR voor de manifestatie van de Hollandsche Zeilvloot voor Pampus.

Foto Freddy Schinkel