Hestag helpt merken, organisaties, evenementen en ondernemers in de watersport sector met ondersteuning op locatie of virtual assistant services.

 

Wat kan Hestag voor je doen?

Hestag kan als virtual assistant helpen bij het schrijven van (web)teksten, blogs, nieuwsartikelen, nieuwsbrieven en persberichten. Daarnaast is het mogelijk om het inrichten van social media kanalen, het onderhoud aan je websites of het optimaliseren van teksten (voor SEO) bij Hestag onder te brengen. Hestag werkt voornamelijk voor bedrijven in de watersport sector, maar mocht je een andere uitdaging in de aanbieding hebben, neem gerust contact op!


Hoe werkt een virtual assistant?

Als virtual assistant is Hestag jouw collega, jouw expert en jouw communicatie afdeling op afstand. Je kunt me bellen met specifieke vragen over bijvoorbeeld een tekst, SEO, Mailchimp of een social media post. Het voordeel is dat dit al kan vanaf een paar uur per maand.

 

Als communicatie & PR expert kan ik ook een brand story voor je uitwerken, een strategie ontwikkelen en implementeren, of een campagne coördineren. Bij elke uitdaging vormen de huidige situatie, jouw comfort zone en het doel waar jij met jouw bedrijf, organisatie of evenement naartoe wilt werken, het uitgangspunt.

 

Vanaf daar denken we samen verder in mogelijkheden en creatieve oplossingen om de communicatie en PR omgeving op een duurzame manier in te richten.

 

Op dit moment maken onder andere Clipper Stad Amsterdam, Bark EUROPA Watersportcentrum Muiderberg, Magic Marine, Camper Pay, Zeilmakerij Muiderberg en Blue Water App gebruik van diverse virtual assistant services.

Bring your own comfort zone

 

Persoonlijk contact

Naast flexibiliteit van beide kanten, is persoonlijk contact met opdrachtgevers een onmisbaar ingrediënt voor een fijne en succesvolle samenwerking. Dit kan in de vorm van een wekelijkse call of een twee wekelijkse meeting, maar ook offline meetings en brainstorm sessies zijn een goed middel om te kijken waar we staan en hoe we samen vervolgstappen kunnen zetten.

 

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt en graag wilt samenwerken, of lees hoe andere organisatie de samenwerking met Hestag hebben ervaren. 

 

Your story is (worth) more than just a hype.

Watersport Media - Hollandsche Zeilvloot voor Pampus - Freddy Schinkel
In juni 2020 verzorgde Hestag de communicatie & PR voor de manifestatie van de Hollandsche Zeilvloot voor Pampus.

Foto Freddy Schinkel