🇱🇺 Op zoek naar een communicatie professional?

Communicatie en PR Watersport

Op zoek naar een sportieve en energieke (online) communicatie en PR  professional voor uw watersport bedrijf? Ik heb het volgende in de aanbieding: een flinke bak ervaring, frisse blik, een flexibele instelling en een hands on mentaliteit!

Maar wat doe je dan?

Ik ondersteun bedrijven in de watersport sector op het gebied van (online) media, communicatie en PR. Hierbij kun je denken aan blogs, social media advies, websitebeheer, communicatie planningen en persberichten. Bij mij staat het bedrijf altijd centraal. Van daaruit kijk ik wat de mogelijkheden zijn en hoe we de communicatie en pr omgeving goed en zinvol in kunnen richten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van de communicatie kickstart.

Bedrijven en organisaties die ik ondersteun, zijn: de Clipper Stad Amsterdam, Volvo Ocean Race zeilster Annemieke Bes, Magic Marine, Watersportcentrum Muiderberg en Zeilmakerij Muiderberg.

Daarnaast ben ik inzetbaar als floor manager tijdens sport evenementen in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op!

Televisie projecten in 2018 en 2019

In de wintermaanden werk ik voor de Internationale Bobsleigh en Skeleton Bond als floor manager tijdens World Cups en Wereld Kampioenschappen.

Overige evenementen:

– Field producer voor Southfields bij het OKT en EK Volleybal 2019 in Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn.

– Floor manager / spotter voor OBS tijdens de Olympische Spelen in Korea.

– Mixed zone manager bij het WK Zeilen in Aarhus in de zomer van 2019.

– Local fixer voor Whisper Films UK tijdens de UEFA Women’s EUROS 2017 in Nederland