🇱🇺 Op zoek naar een communicatie professional?

Op zoek naar een sportieve en energieke (online) communicatie professional met een frisse blik, een flexibele instelling en een hands on mentaliteit? Ik ben beschikbaar voor (online) communicatie activiteiten en inzetbaar als floor manager tijdens sport evenementen in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op!

2019

Voor diverse bedrijven in de watersport branche verzorg ik op reguliere basis online content, social media advies, persberichten of organisatorische werkzaamheden op het gebied van communicatie, pr en marketing. Bedrijven en organisaties die ik momenteel help zijn: de Clipper Stad Amsterdam, Annemieke Bes, Magic Marine, Bark EUROPA, Watersportcentrum Muiderberg, de Hollandse Helden en Zeilmakerij Muiderberg.

Bijzondere projecten in 2018

In de wintermaanden ben ik als floor manager voor World Cups en Wereld Kampioenschappen op pad met de Internationale Bobsleigh en Skeleton Bond en in februari 2018 werkte ik als floor  manager / spotter voor OBS tijdens de Olympische Spelen in Korea. In de zomer van 2018 werkte ik als mixed zone manager bij het WK Zeilen in Aarhus, waar veel teams zich al konden kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Daarnaast sprong ik in juni last minute bij om het media team te helpen tijdens de Superyacht Cup op Mallorca!

Bijzondere projecten in 2017

In 2017 was ik naast de diverse lopende projecten ook betrokken bij de North Sea Regatta als coordinator pr & communicatie en werkte ik als local fixer voor Whisper Films UK tijdens de UEFA Women’s EUROS 2017 in Nederland. Met de Flyer was ik tien dagen in Alicante tijdens de start van de Volvo Ocean Race 17-18, waar ook Annemieke Bes aan deelnam met Team Sun Hun Kai Scallywag. Annemieke ondersteun ik op diverse momenten ook met haar pr en communicatie.