🇱🇺 Op zoek naar een communicatie en pr professional?

Online Communicatie en PR voor jou, jouw Watersport Bedrijf of Sport Evenement

Ben jij op zoek naar een sportieve en energieke (online) communicatie en PR  professional? Ik kan op verschillende vlakken ondersteuning bieden!

Ik kan je helpen bij het neerzetten van jouw unieke verhaal en zorgen dat de door jou gekozen online communicatie kanalen er verzorgd uit zien en voor je gaan werken. Van een advies van een halve dag tot een compleet plan of de uitvoer. Het is maar net waar jouw behoefte ligt!

Waar je ook naartoe wilt, ik ga altijd uit van de huidige situatie. Dus de situatie waarin jij, jouw bedrijf of evenement zich nu bevindt. Hierdoor worden alle stappen naar jouw ideale situatie realistisch en haalbaar.

Vanuit de huidige situatie bekijk ik, of bekijken we samen hoe we de communicatie en pr omgeving zo optimaal mogelijk kunnen inrichten om voor jou, jouw watersport bedrijf en/of sport evenement meer te kunnen bereiken. Ik zorg voor structuur en overzicht en het maken van slimme keuzes.

Naast bovenstaande schrijf ik persberichten en blogs en geef ik social media en SEO advies. Ik beheer websites en maak communicatie plannen en planningen. Ik heb een groot netwerk in de media waar ik een beroep op kan doen, maar kan ook voor content zorgen voor je kanalen.

Bedrijven en organisaties waar ik op dit moment voor werk zijn Clipper Stad Amsterdam, olympisch zeilster Annemieke Bes, Magic Marine, Watersportcentrum Muiderberg en Zeilmakerij Muiderberg.

In de zomer van 2020 ben ik werkzaam op de zeillocatie van de Olympische Spelen in Tokyo.

Floor Manager / Mixed Zone Manager / Spotter / Field Producer bij sport evenementen

Sinds 2016 ben ik in de wintermaanden werkzaam voor de Internationale Bobsleigh en Skeleton Bond als floor manager en mixed zone manager tijdens World Cups en Wereld Kampioenschappen.

Andere sport evenementen waar ik als floor manager, mixed zone manager, spotter of field producer voor heb gewerkt zijn:

– Field producer voor Southfields bij het OKT en EK Volleybal 2019 in Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn.

– Floor manager / spotter voor OBS tijdens de Olympische Spelen in Korea.

– Mixed zone manager bij het WK Zeilen in Aarhus in de zomer van 2019.

– Local fixer voor Whisper Films UK tijdens de UEFA Women’s EUROS 2017 in Nederland

Lees ook hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren.