Op zoek naar een communicatie professional?

Working Nomad - Hestag.com by Hester Ozinga - Hestag verzorgt voor diverse (internationale) sport evenementen en organisaties uiteenlopende pr en communicatie activiteiten - Communicatie professional

Op zoek naar een sportieve en energieke (online) communicatie professional met een frisse blik, een flexibele instelling en een hands on mentaliteit? Ik ben beschikbaar voor (online) communicatie activiteiten voor avontuurlijke en sportieve projecten en inzetbaar als floor manager tijdens sport evenementen in binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op!

2018

Voor diverse bedrijven in de watersport branche verzorg ik op reguliere basis online content, social media advies, persberichten of organisatorische werkzaamheden op het gebied van communicatie, pr en marketing. Bedrijven die ik momenteel help zijn de Clipper Stad Amsterdam, Magic Marine, Bark EUROPA, North Sails, Watersportcentrum Muiderberg, Stichting Marketing Scheveningen, de Hollandse Helden en Zeilmakerij Muiderberg.

In de wintermaanden ben ik als floor manager voor de World Cups en Wereld Kampioenschappen op pad met de Internationale Bobsleigh en Skeleton Bond en in februari 2018 werkte ik als floor  manager / spotter voor OBS tijdens de Olympische Spelen in Korea. Mijn lopende projecten reizen dan (gedeeltelijk) gewoon met mij mee.

Bijzondere projecten in 2017

In 2017 was ik naast de diverse lopende projecten ook betrokken bij de North Sea Regatta als coordinator pr & communicatie en werkte ik als local fixer voor Whisper Films UK tijdens de UEFA Women’s EUROS 2017 in Nederland.