🇱🇺 Op zoek naar een communicatie en pr manager?

Op zoek naar een creatieve en energieke (online) communicatie en PR  professional? Hestag helpt bij het neerzetten van jouw unieke verhaal, zorgt dat alle communicatiekanalen en activiteiten er verzorgd uitzien én voor je gaan werken.

Waar je ook naartoe wilt, de huidige situatie is altijd het uitgangspunt. De situatie waarin jij, jouw bedrijf of evenement zich nu bevindt is ons vertrekpunt. Hierdoor zijn en blijven de stappen in de richting van jouw ideale situatie realistisch en haalbaar. Ik zorg voor structuur en overzicht en het maken van slimme keuzes.

Naast het ontwikkelen van een (online) media & communicatie strategie of het inrichten van de communicatie omgeving, kan ik ook persberichten en blogs voor je schrijven. Ik beheer websites en maak communicatie plannen en planningen. Ik heb een groot netwerk waar ik een beroep op kan doen, en kan ook voor content zorgen voor je kanalen.

Bedrijven en organisaties in de waterportsector waar ik momenteel voor werk zijn Watersportcentrum Muiderberg, Zeilmakerij Muiderberg, Clipper Stad Amsterdam, Magic Marine en de Hollandsche Zeilvloot. In de zomer van 2021 ben ik werkzaam op de zeil venue van de Olympische Spelen in Tokyo.

Hestag Media - Floor Manager International Bobsleigh & Skeleton Federation
Mijn outdoor office

Sinds 2016 ben ik in de wintermaanden werkzaam voor de Internationale Bobsleigh en Skeleton Bond als floor manager en mixed zone manager tijdens World Cups en Wereld Kampioenschappen. Overige ervaring met televisieproducties en sportevenementen:

– Floor manager / spotter voor OBS tijdens de Olympische Spelen in Korea.

– Mixed zone manager bij het WK Zeilen in Aarhus in de zomer van 2019.

– Local fixer voor Whisper Films UK tijdens de UEFA Women’s EUROS 2017 in Nederland

– Field producer voor Southfields bij het OKT en EK Volleybal 2019 in Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn.

Lees ook hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren.