🇱🇺 Tall Ships Netwerkontbijt maandag 2 juli 2018

De Clipper Stad Amsterdam organiseert samen met de Gemeente Den Haag, het Nautisch Evenementen Bureau en de Hollandse Helden een exclusief Tall Ships netwerk ontbijt. Bij deze nodigen we u van harte uit voor dit unieke ontbijt aan boord van de Clipper op maandag 2 juli. Sprekers vanuit diverse invalshoeken maken u deze ochtend wegwijs in de wereld van de Tall Ships. Na het officiële programma is er gelegenheid voor speeddate sessies, foto’s, interviews en een rondleiding aan boord. We horen graag voor 20 juni 2018 of u aanwezig kunt zijn!

PROGRAMMA 
09:00 Inloop met koffie en ontbijt aan boord!
09:30 Welkomstwoord door Evert van Dishoeck, directeur Clipper Stad Amsterdam
09:40  Vaarprogramma Clipper Stad Amsterdam winter 2018/2019
door Evert van Dishoeck, Clipper Stad Amsterdam
10:55  Seaport Scheveningen – A Tall Ship Friendly Port
door Arno Segeren, Gemeente Den Haag
10:10  Finish Tall Ships Liberty Regatta in Den Haag in juni 2019
door Laurens Winkel, Nautisch Evenementen Bureau
10:30  “Wat is een Hollandse Held?”
door Gerben Nab, kapitein van de Oosterschelde
10:50 Koffie pauze
11:00 Start speeddaten / mogelijkheden voor foto’s en interviews / rondleiding
12:00 Einde programma

LOCATIE 
De Clipper ligt aan de Adriaan Maaskade in de haven van Scheveningen en verwelkomt u vanaf 9 uur aan boord. De parkeerbeperkingen voor de Volvo Ocean Race zijn vanaf maandagochtend opgeheven, het is dus regulier (betaald) parkeren. Wel vinden er op 2 juli nog afbouwwerkzaamheden plaats, gelieve de instructies van verkeersregelaars op te volgen.

SPEEDDATEN & RONDLEIDING
Na afloop van het officiële programma kunt u tijdens een speeddate sessie één op één kennis maken met de zeven Tall Ships van de Hollandse Helden of meer te weten komen over ambities van de Gemeente Den Haag of de finish van de Tall Ships Liberty Regatta. Optioneel is er ook nog een rondleiding op de Clipper Stad Amsterdam.

Het persontbijt heeft inmiddels plaatsgevonden. Mocht u geïnteresseerd zijn in updates van de Clipper Stad Amsterdam of de Hollandse Helden dan kunt u zich hiervoor aanmelden (via de links in de tekst).